Home

Lock & Load X Habek

+ 207 + Stropstrikkers + Keynote Speakerz + Dj Cutnice + Dj Turne + Boemklatsch

Datum
do 20 sep 12
Open
22:00
Aanvang
22:00
Locatie
Voor liefhebbers van
HIP HOP
Gepresenteerd door
5 Years Anniversary

Lock & Load en Habek bestaan vijf jaar en daarom droppen we samen een party met de vetste Utrechtse HipHop shit uit die legendarische periode.

Het wordt de avond van de herenigingen. Dit is je kans om de StropStrikkers, Keynote Speakerz en 207 weer in volle glorie te zien. De Rof! Resident DJ’s Turne en Cutnice droppen weer die original Habek feeling en Boemklatsch sluit het geheel af met een classic HipHop set.

Graphic designer Black December maakt tijdens de party een speciale piece dedicated aan dit eerste lustrum en Lock & Load opent een stand met goodies.

Reden genoeg om die afspraak met je moeder te verzetten jezelf op voorhand al ziek te melden voor de volgende dag.

Lock & Load, een unieke concept sneakerstore met exclusieve merken, General releases maar ook Quick- en Hypestrikes en de speciale Jordan / Nike Sportswear department “Legacy”. L&L is al vijf jaar een begrip in de sneakerwereld en een supporter van HipHop in Utrecht.

Habek, organisator van de doopste HipHop events in town. Achter de schermen actief voor verschillende Utrechtse artiesten. Bekend van onder andere Rof! Roffest, Wax and the City en Utreg Centraal.

Hosted bij Pax & Atactic.

Presale with limited anniversary shirt at Lock & Load.

www.habek.nu

www.lock-load.nl