Home

Lövestad (2,5 hour concert)

Concert
Datum
vr 28 feb 20
Open
19:00
Aanvang
19:00
Locatie
Gepresenteerd door
uitverkocht

Een 2,5 uur durende liveshow met pompende disco en melancholische house.

Weinig artiesten geven zoveel betekenis aan het woord ‘Live’ als Lövestad. De optredens van het duo zijn zo dynamisch dat zelfs de Panorama Bar in Berlijn ze al in 2015 opmerkte én boekte. Sindsdien heeft de liveshow met pompende disco en melancholische house door heel Europa een onuitwisbare indruk achtergelaten. Deze winter zoekt men het dichterbij huis en speelt men voor het eerst een verlengde 2.5 uur concert set.

Voor deze 2.5uurs set pakt lövestad uit met meer instrumenten, improvisatie, gastartiesten en interactie in een show waarin Lövestad je uitdaagt om écht op te gaan in de muziek; “breaking the boundaries between the artist and the crowd and improvise in ways we’ve never done before”.

Verwacht een muzikale reis door Lövestad, met extended songs van muziek die je al kent en muziek die nog moet uitkomen. Dit alles uiteraard met een hele hoop synthesizers op het podium, verhalen achter de muziek, unieke intermezzo’s en natuurlijk… feest!

Met je ticket voor Lövestad heb je ook toegang tot het nachtprogramma, mooi meegenomen! Heb je geen ticket dan zijn er nog enkele early tickets te koop via: 
http://bit.ly/ekko_shmlss

Avondprogramma: 
19:30 Mahabe137
20:30 Lövestad (2,5 hour live)

Nachtprogramma: 
23:00 Mahabe137
01:00 SHMLSS
02:30 Some Chemistry

Kom vooraf gezellig eten in het EKKO eetcafé!
Elke drie maanden staat er weer iets nieuws op ons menu. Vlees, vis, vega(n); altijd voor elk wat wils, met groente in de hoofdrol. Daarnaast is de plantaardige Beyond Burger een heerlijke vaste prik op ons menu. Kom je gezellig eten? Handig om even te reserveren via EKKO.nl/cafe. Smakelijk!

Pin only
If merch, cash only