Home

Luke Sital-Singh

+ Jake Troth

Concert
Datum
vr 1 mei 20
Open
19:30
Aanvang
20:00
Locatie
Voor liefhebbers van
Benjamin Francis Leftwich, Matthew And The Atlas.
Gepresenteerd door
EKKO + Tivolivredenburg presenteren:

Eerlijke ingetogen liedjes van getalenteerde Britse songwriter.

Helaas is deze show afgelast. Kaarthouders hebben een mail ontvangen met verder informatie. Vragen? info@ekko.nl

Enkel bewapend met zijn stem en gitaar maakt Luke Sital-Singh al jaren prachtige muziek. Maar met het recent verschenen ‘A Golden State’ toont Luke Sital-Singh nog maar eens aan de voorlinie van een bijzondere generatie muzikanten te staan. Hij wordt al jaren de Britse Bon Iver genoemd, stond in de BBC Sound of 2014-lijst en was support-act voor Villagers, The Staves en Martha Wainwright. Over zijn eigen muziek zegt Sital-Singh: “ik hou van schrijven over de zwaardere thema’s. Er is al genoeg oppervlakkigheid op aarde. Mijn plezier haal ik uit zo diep duiken als mogelijk. In mijzelf, maar – als het kan – ook in de ander. Eerlijk over de worstelingen die we allemaal kennen. Het verdriet, maar vooral ook de hoop.”

Jake Troth speelde, produceerde en schreef voor de grote hiphop- en R&B-sterren (Big Boi, Kehlani, Lizzo, J-Lo) en schrijft ook solo dijken van songs, maar doet dat geheel in een folky singer-songwritertraditie. Van Americana-doordrenkte Dylanesque protestsongs tot gospelachtige liefdesliedjes over breken, helen, troosten en verzorgen. Met een resumé als dat van Jake Froth, is het geen verrassing dat zijn net verschenen debuutalbum IT IS AS IF+ al miljoenen streams aantikte. Voorafgaand aan de show van Luke Sital-Singh verzorgt Jake Troth de support.

Kom vooraf gezellig eten in het EKKO eetcafé!
Elke drie maanden staat er weer iets nieuws op ons menu. Vlees, vis, vega(n); altijd voor elk wat wils, met groente in de hoofdrol. Daarnaast is de plantaardige Beyond Burger een heerlijke vaste prik op ons menu. Kom je gezellig eten? Handig om even te reserveren via EKKO.nl/cafe. Smakelijk!

Pin only
If merch, cash only