Home

Madensuyu (AFGELAST)

Concert
Datum
za 18 apr 15
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
The Ex, Swans, Flying Horseman

Schurende gitaren en drums vol ritmische verrassingen.

Wegens de eerdere blessure van de drummer van Madensuyu gaat dit concert niet door.

Verklaring van de band:
Vorige maand hebben we de show in EKKO moeten cancellen wegens een blessure van onze drummer. Gisteren hebben we moeten besluiten dat deze kwetsuur nog onvoldoende genezen is en zien we ons genoodzaakt alle verder geplande concerten te annuleren. Dit betekent voorlopig nog geen show in Utrecht. We hopen het gauw in te kunnen halen.

Het aankoopbedrag van alle verkochte tickets wordt automatisch teruggestort, veel dank voor jullie begrip.

LET OP. Dit is de nieuwe datum voor het verplaatste concert van 26 februari. Tickets voor het concert op de oude datum blijven geldig. Tickethouders die helaas niet kunnen op de nieuwe datum, kunnen voor meer informatie terecht op onze ticket-info pagina.

Kwetsbaarheid, woede, beangstigende geluiden en tragedies.. Het is allemaal te vinden in de muziek van Madensuyu. Madensuyu is een Belgisch duo dat in alle rust en op geheel eigen wijze puntige indie met onverwachte geluidslagen mengt. Het laatste album van Madensuyu ‘Stabat Mater’ uit 2013 is hun versie van het al duizenden keren uitgevoerde Middeleeuwse stuk over het verlies van een kind en het gevolg van dat verlies op de moeder. De versie van Stabat Mater door Madensuyu gaat niet alleen over pijn, maar ook over de ongelooflijke kracht die vrijkomt bij de moeder. In een tijd waar niks meer te gek is, blijkt dit nog steeds één van de grootste taboes te zijn. Het verhaal wordt beschreven door schurende gitaren en drums vol ritmische verrassingen.

Dit optreden zal in samenwerking met Plato Utrecht de officiële afterparty van Record Store Day zijn. Record Store Day is een dag waarop meer dan 3.000 artiesten en miljoenen muziekliefhebbers wereldwijd bij elkaar komen om de kunst van muziek in de onafhankelijke platenzaak te vieren. Besteed je op deze dag meer dan €50 bij Plato Utrecht dan krijg je een gratis ticket voor de show (op=op).