Home

Marika Hackman

+ CIEL

Concert
Datum
do 25 jan 18
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Nadine Shah, Big Thief, Aldous Harding

Britse zangeres toont haar meest inventieve, vrolijke, vrouwelijke en eerlijke kant.

De jonge Britse zangeres Marika Hackman heeft zichzelf duidelijk bevrijd met haar laatste werk I’m Not Your Man. Ze is klaar met de melancholische folkliedjes en metaforische teksten over de liefde, zoals op haar debuutplaat uit 2015. I’m Not Your Man gaat over haar positie in de muziekindustrie als vrouw, maar Hackman wil daar verder geen politieke statements mee maken. Haar teksten zijn directer, duidelijker en opgewekter dan voorheen, niet zelden met ironie gebracht. Marika Hackman is ontwikkeld tot een zelfverzekerde vrouw die de wereld durft te vertellen wie ze is en daarmee een voorbeeld geeft van hoe het ook kan. 

Dit is haar enige Nederlandse clubshow, dus mis hem niet!

De support van deze avond is CIEL; het soloproject van Michelle Hindriks (Sväva). Voor haar eerste EP Anxiety sloot ze zich alleen op in haar repetitiekelder. Weg van alles en iedereen. De muziek die ze maakt noemt ze shoegazey trips en ligt ergens tussen Deerhunter, Fever Ray and Blonde Redhead.

Concert + Eten: EKKO Eetcafe
Je kunt voorafgaand aan het concert eten in EKKO Eetcafe. Reserveer via EKKO.nl/cafe, laat je concertticket zien aan de bediening en krijg €2,50 korting op het eten. 

De nadruk in de menu’s ligt op groentebereiding, die elke keer anders is. Een voor-, hoofd- en nagerecht voor €15,-*. Vleesliefhebber? Vegetariër? Snak je naar een allergenen-vrije maal? Kan allemaal. 
* Let op: reservering voor EKKO Eetcafe is verplicht om gebruik te kunnen maken van de korting. Vol = vol.

Pin only
If merch, cash only