Home

Marissa Nadler

+ Mary Lattimore

Concert
Datum
vr 2 dec 16
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Mazzy Star, Chelsea Wolfe, Sharon Van Etten

Donkere en hypnotiserende folkliedjes, met kristallen en sprookjesachtige stem gezongen.

Eetcafé

Voor deze show is ons eetcafé geopend! Wil je hier een hapje komen eten? Reserveer dan via de reserveringstool op de cafépagina of bel 030 231 7457, of koop een combiticket. Bij laats genoemde krijg je €2,50 korting op je diner. Bij de opgefriste menu’s staan groenten in de hoofdrol.

↳ Meer info over de menu’s lees je hier!


Al meer dan zeven jaar geleden stond ze in EKKO. Al meer dan tien jaar maakt Marissa Nadler sobere, akoestische gothic folkliedjes met een vaak donkere en mysterieuze draai. Onderhuidse spanning en intensiteit brengen de luisteraar naar een andere wereld. Haar liedjes getuigen van een grote schoonheid, maar kennen veelal een sinister thema. Ze begeleidt zichzelf met verschillende gitaren en verdrinkt haar heldere en hypnotiserende stem in een subtiele echo. Dit jaar bracht Nadler het geprezen album Strangers uit, wederom geproduceerd door Randall Dunn (producer van o.a. Sunn O))), Earth en Wolves in the Throne Room). In september verscheen alweer een nieuwe plaat (Bury Your Name), een collectie van liedjes die Nadler schreef tijdens het opnemen van Strangers.

Mary Lattimore is een jonge harpiste uit Philadelphia en werkte eerder samen met bekende muzikanten als Sharon Van Etten, Kurt Vile en Steve Gunn. Onlangs bracht ze haar album At the Dam uit. Voortdurend mengt ze verschillende effecten en klanken die ze ter plekke opneemt. Het resultaat is fascinerend.