Home

Marlon Williams

+ Delaney Davidson

Concert
Datum
za 28 apr 18
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Timber Timbre, Daniel Romano

Nieuw-Zeelandse singer-songwriter maakt soulvolle country.

Wie Marlon Williams hoort zingen, zou niet zeggen dat het hier om een jonge singer-songwriter gaat. Zijn hoge stemgeluid is volwassen, vol soul en herbergt een verborgen snik. In thuisland Nieuw-Zeeland maakte hij al furore met zijn bescheiden country-nummers, aangekleed met prachtige teksten. Inspiratiebronnen als Elvis Presley, The Beatles, Echo & The Bunnymen en Morrissey zijn duidelijk hoorbaar. Zijn in 2016 uitgebrachte debuutplaat werd vol lof ontvangen en nemen je live mee in een meeslepende, lome trance.

De support-act van deze avond is Delaney Davidson. Deze Nieuw-Zeelandse troubadour en one-man band maakt americana/folk met bluesinvloeden. Zijn inspiratiebronnen gaan van Hank Williams en Howlin’ Wolf naar The Birthday Party en van Johnny Cash naar Suicide naar Buster Keaton. Overigens is hij geen onbekende voor Marlon Williams. De twee vormden eerder al een muzikaal duo, maakten twee albums en gingen samen op tour.
 

Concert + Eten: EKKO Eetcafe 
Kom voorafgaand gezellig eten in het EKKO-eetcafe. Elke week is er keuze uit vlees, vis, vega of vegan, met groenten in de hoofdrol. Op vertoon van je ticket krijg je €2,50 korting op een driegangenmenu. 

Reservering voor EKKO Eetcafe is verplicht om gebruik te kunnen maken van de korting, reserveer op EKKO.nl/cafe.

Pin only
If merch, cash only