Home

Meetsysteem

+ Dwaalgast feat. Shari Klein

Concert
Datum
vr 29 okt 21
Open
19:30
Aanvang
20:30
Locatie

Uitgesponnen dansavond met één been in de club.

Bij zonsopgang de club verlaten en dan nog even op de Weerd-trappen zitten om van het uitzicht te genieten. Godallejezus, die pronkt al ruim een jaar bovenaan onze top 3 van lockdown-gemissen. Voor Meetsysteem en Dwaalgast is dat niet anders. De één zoekt naar verwondering, euforie en ontsnapping middels prachtige popalbums op het strakke koord tussen ambient, electro, club en indie. Meetsysteem zorgde met CR:GO wederom voor een verrijking in woord en klank met ijzersterke featurings van onder andere Ray Fuego en Gotu Jim. De ander is een doorgewinterd dj uit het Utrechtse die onder een nog maar zelden gezien pseudoniem zoekt naar connectie in tijden waarin de fysieke ontlading en aanraking ontbreekt. Samen met spoken word-artiest Shari Klein neemt Dwaalgast je mee naar duistere nachten, bezwete lichamen en nog onbetreden paden. Een uitgesponnen dansavond met één been in de club!

Als afsluitende dj van de avond hebben we een bijzondere artiest op bezoek: Mary laat steeds vaker haar gezicht zien in de Nederlandse clubs, waarnaast ze twee jaar ‘Spiritual Combat’ hostte op Stranded FM. Te gast in die show waren onder andere OJOO GYAL, mo chuisle, DEROZAN en kongjak. Na een maand ver weg en afgezonderd te zijn, afgezien van het gezelschap van een oude accordion, is ze opgeladen om Dwaalgast, Shari Klein en Meetsysteem te voorzien van een energieke afsluiter.

HEROPENING MET LEKKERE GROENTEN EN NIEUWE SMAKEN
Na een grondige (nog enigszins gaande) renovatie van ons café bedienen we graag weer die andere primaire levensbehoefte naast muziek: eten.  En niet alleen de aankleding, maar ook de kaart is op de schop gegaan. De vorm blijft simpel: vegetarische gerechten om te delen, zonder poespas. De inhoud krijgt een upgrade: nieuwe smaken, contrasten die elkaar als yin en yang aanvullen en de gerechten zijn ook nog eens leuk om naar te kijken. Zonder aanwijspink, wel met liefde!

Op showdagen zijn we geopend vanaf 18:00. Reserveren? Dat kan via deze pagina. Speciale wensen? Laat het van tevoren even weten.

**In het kader van de huidige coronamaatregelen vinden programma’s in EKKO momenteel plaats op 75% van de maximumcapaciteit. Om toegang te krijgen tot onze programma’s vragen we je eerst een coronatoegangsbewijs in combinatie met een geldig identiteitsbewijs te laten zien, houd deze bij aankomst alvast bij de hand. Eenmaal binnen komt de anderhalvemeterregel te vervallen.