Home

Meindert Talma

+ Je denkt dat het komt

Concert
Datum
zo 14 jan 18
Open
14:00
Aanvang
14:30
Locatie
Gepresenteerd door
Nieuwjaarsduik (Culturele Zondagen) presenteert:

Audiovisueel verhaal illustreert het wel en wee van een outsidermuzikant.

Zoals op diverse media is gemeld is EKKO op vrijdag 12 januari tijdelijk ontruimd geweest vanwege rookontwikkeling in het pand. Uiteindelijk bleek door kortsluiting een kleine brand tussen de tweede en derde verdieping te zijn ontstaan. De brandweer was snel ter plaatse en had in korte tijd alles onder controle.

Er is gelukkig niemand gewond geraakt, de precieze schade wordt de komende dagen geïnventariseerd. Dit weekend zijn alle shows afgelast. Of de activiteiten die komende week gepland staan doorgang kunnen vinden melden we spoedig op onze site en socials.

———-

Nieuwjaarsduik (Culturele Zondagen) presenteert: Meindert Talma. Een eigenzinnige, markante liedjesschrijver, zanger, toetsenist en Friese Groninger. In 2013 stond hij al in EKKO met Kelderkoorts, het eerste deel van Nederlands Onbekendste Popster. In deze roman-albumcyclus vertelt Meindert Talma over zijn avonturen als muzikant die een band begint, langs de zalen trekt, successen en teleurstellingen kent.

Met Je denkt dat het komt is daar het 2e deel van Nederlands Onbekendste Popster. Je denkt dat het komt is een meeslepende audiovisuele trip, die je meeneemt in een gezongen / verteld (film)verhaal over de vormende doorbraakjaren van een enigszins afwijkende Noordelijke outsidermuzikant en schrijver in de Nederlandse muziek- en schrijverswereld.

14:00 – Deuren open
14:30 – 16:00 – Show

Gratis entree
Pin Only