Home

Mensen Zeggen Dingen

Overig
Datum
wo 26 sep 18
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie

Mensen zeggen dingen en voor die mensen is er een podium.

Een nieuw seizoen met elke maand Mensen Zeggen Dingen! Mensen Zeggen Dingen is een groep professionele jonge schrijvers en spoken-word artiesten die een podium bieden aan hoogwaardige schrijvers, performers, artiesten en andere podium-amoebes. Deze zwoele avonden in de EKKO worden door Teddy Tops gehost. Elke laatste woensdag van de maand kun je bij Mensen Zeggen Dingen in Utrecht terecht voor een warme avond met koude biertjes. En deze editie sluiten we een fantastisch seizoen 17/18 af.

We zorgen altijd voor een kwalitatief hoogstaande line-up met Grote Namen, en namen die je na vanavond niet meer zal vergeten – we maken ze in dit evenement bekend. 

Mensen Zeggen Dingen is een groep jonge mensen die als gemene deler een pen en een microfoon hanteren. We trekken nu zo’n twee jaar het land door en de karavaan wordt steeds voller. Op een Mensen Zeggen Dingen avond kun je een fikse dosis komedie, rake poëzie, prachtige proza en schone klanken verwachten.

Kom vooraf gezellig eten in het EKKO eetcafé!
Op vertoon van je concertticket krijg je €2,50 korting op een driegangenmenu. Vlees, vis, vega(n); voor elk is er wat wils, altijd met groente in de hoofdrol. Gebruik maken van de korting? Reserveer dan wel even via EKKO.nl/cafe. Smakelijk!