Home

Michael Nau

+ Odetta Hartman

Concert
Datum
vr 21 sep 18
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Cass McCombs, Kevin Morby, Steve Gunn
Gepresenteerd door
EKKO + TivoliVredenburg presenteren:

Ongedwongen folky indiepop, die een nostalgische warmte uitstraalt.

Het geluid van Michael Nau is warm en uitnodigend. De Amerikaanse zanger, die je ook kent als frontman van Page France en Cotton Jones blinkt uit in zijn buitengewone gevoel voor melodie, samen met zijn ietwat schurende stemgeluid. Afgelopen twee jaar bracht hij in rap tempo twee platen uit, waarop zachte drums, gemoedelijke bas, pedalsteelgitaar, piano en vederlichte zweefklanken elkaar als goede vrienden omarmen. Verwacht warme indie-folk met een hart, overladen met een ongedwongen vibe en duidelijke invloeden uit de mysterieuze jaren ‘70. 

De veelzijdige Odetta Hartman, afkomstig uit New York, zal de avond openen. Haar nieuwe album Old Rockhounds Never Die toont deze diversiteit maar al te goed en bestaat uit mooie tokkelpartijen op banjo of gitaar en opvallende vocalen.

Concert + Eten: EKKO eetcafé
Kom voorafgaand gezellig eten in het EKKO eetcafé. Elke week is er keuze uit vlees, vis, vega of vegan, met groenten in de hoofdrol. Op vertoon van je ticket krijg je €2,50 korting op een driegangenmenu. Reservering is verplicht om gebruik te kunnen maken van de korting, reserveer op EKKO.nl/cafe.

Pin only
If merch, cash only