Home

Mirage w/ Pieter Jansen + Luna Ludmila b2b Vand + queniv

Club
Datum
zo 31 okt 21
Open
18:00
Aanvang
18:00
Locatie

Een duizelingwekkende duik in techno

EKKO presenteert een gloednieuwe dansavond: Mirage. Een duizelingwekkende duik in techno met aandacht voor diepere klanken en vloeiende, hypnotiserende sferen die de grenzen tussen realiteit en illusie doen vervagen. De eerste editie wordt afgetrapt door een ijzersterke line-up van connaisseurs, vrienden en natuurkrachten achter de decks. 

Pieter Jansen is de eerste in dat rijtje. Met een voorliefde voor licht ontspoorde breaks, acid en techno uit de jaren negentig waar het gekraak van de naald zo af en toe nog doorheen te horen is, bewijst deze Amsterdamse brok aan energie zich als een perfecte match voor Mirage.

Bij Luna Ludmila is dat niet anders: haar voorliefde voor atmosferische klanken die klinken als je diepste dromen werken net zo aanstekelijk als de dubby reverb en harde beats in haar producties. Vanavond draait ze back to back met Vand, die net als zijn metgezel onlangs op het Utrechtse label Something Happening Somewhere imponeerde met dansvloervullers met een magnetische aantrekkingskracht.

queniv heeft het spectrum der sferen volledig in de vingers. Van ambient tot balearic, van uptempo dub tot IDM – deze Utrechtenaar bouwt een avond (net als de wil om te dansen) eigenhandig op vanuit het niets, en trekt de ontdekgrage clubber uitstekende mee in het avontuur. De perfecte opener voor deze primeur van Mirage. 

18+, pin only

**In het kader van de huidige coronamaatregelen vinden programma’s in EKKO momenteel plaats op 75% van de maximumcapaciteit. Om toegang te krijgen tot onze programma’s vragen we je eerst een coronatoegangsbewijs in combinatie met een geldig identiteitsbewijs te laten zien, houd deze bij aankomst alvast bij de hand. Eenmaal binnen komt de anderhalvemeterregel te vervallen.