Home

Mister and Mississippi

+ Ed Bahonie

Concert
Datum
za 23 dec 17
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Tame Impala, Broadcast, The Cure

Een band die binnenkomt, zich onder de huid nestelt en hardnekkig door je hersenen raast.

Mister and Missisippi heeft muzikaal een nieuwe koers en richting ingeslagen voor het derde album Mirage, opgenomen in Kytopia in Utrecht. De sound wordt gedomineerd door een zwaar en donker geluid van synths, bas en drums, geserveerd met majestueuze gitaarmelodieën en sterke vocalen. In opbouw, dynamiek en climax is de band venijniger dan ooit en blijft er weinig over van de rustige indie-folk-sound die de eerste albums kenmerkte. Met dit album slaat Mister and Mississippi geen nieuw hoofdstuk open, maar is het viertal begonnen aan een nieuw en ander boek. Dat zal ook gevolgen hebben voor de liveshows, waar de band een steviger geluid zal neerzetten, ondersteund door een meer dynamische visuele beleving.

Ed Bahonie heeft al veel ervaring op vele podia in het binnen- en buitenland maar nu gaat hij verder al synthesizer songwriter. Zo hij trok zich terug in een Frans klooster om eigen tracks te schrijven en in de loop van dit jaar zal hij zijn debuut album Urban Apostle uitbrengen.


Concert + eten: EKKO Eetcafe
Je kunt voorafgaand aan het concert eten in EKKO Eetcafe. Reserveer via EKKO.nl/cafe, laat je concertticket zien aan de bediening bij het afrekenen en krijg €2,50 korting op het eten.

De nadruk in de menu’s ligt op groentebereiding, die elke keer anders is. Een voor-, hoofd- en nagerecht voor €15,-*. Vleesliefhebber? Vegetariër? Snak je naar een allergenen-vrije maal? Kan allemaal.

* Let op: reservering voor EKKO Eetcafe is verplicht om gebruik te kunnen maken van de korting. Vol = vol.

EKKO Cafe ⌲

Wil jij voor de show komen eten in het eetcafe? Bekijk het menu, reserveer & krijg €2,50 korting!