Home

MONDAYS #5: Ulrika Spacek

+ Is Bliss + Creepy Karpis

Concert
Datum
vr 9 feb 18
Open
19:30
Aanvang
20:00
Locatie
Voor liefhebbers van
Viet Cong, Ultimate Painting, Radiohead

(Post)-punk, psych, garage en alles wat je graag luistert om door de maandag heen te komen.

In februari is MONDAYS terug in EKKO!
MONDAYS is een Utrechts initiatief dat gloomy, underground concertavonden organiseert en daarna werk van kleine, individuele artiesten verkoopt (zoals illustraties en muziek) in een merchandise-markt, ter promotie van independents.

Voor deze editie heeft MONDAYS de volgende bands op het programma staan:

Ulrika Spacek
Anderhalf jaar nadat het debuutalbum ’The Album Paranoia’ uitkam, bracht Ulrika Spacek afgelopen juni hun tweede album uit. ‘Modern English Decoration’, welke is opgenomen terwijl ze hevig aan het touren waren de afgelopen jaren, is wederom weer een pareltje uit de underground. Het genre van Ulrika Spacek is moeilijk in één hokje te plaatsen, maar zweeft tussen avant-rock en heavy psych sounds die samenkomen tot een adembenemende show van geluid.

Is Bliss (UK)
Dit kersverse trio uit Portsmouth maakt psychedelische shoegaze, of misschien beter gezegd sitargaze. Hun debuut moet nog uitkomen maar ondertussen hebben ze al in het voorprogramma van Ride, Cocteau Twins en the Jesus and Mary Chain gestaan. Way to go!

Creepy Karpis
Je hebt vast wel eens van ze gehoord. Deze Nederlandse boys hebben zich laten beïnvloeden door oude garage en surf en laten er geen fuzz over groeien. Of juist wel.

Concert + Eten: EKKO Eetcafe
Je kunt voorafgaand aan het concert eten in EKKO Eetcafe. Reserveer via EKKO.nl/cafe, laat je concertticket zien aan de bediening en krijg €2,50 korting op het eten. 

De nadruk in de menu’s ligt op groentebereiding, die elke keer anders is. Een voor-, hoofd- en nagerecht voor €15,-*. Vleesliefhebber? Vegetariër? Snak je naar een allergenen-vrije maal? Kan allemaal. 
* Let op: reservering voor EKKO Eetcafe is verplicht om gebruik te kunnen maken van de korting. Vol = vol.

Pin only
If merch, cash only