Home

Monomyth (album release)

+ Future Old People Are Wizards

Concert
Datum
vr 4 okt 19
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Godspeed You! Black Emperor, Neu!, 35007
Gepresenteerd door
Never Mind The Hype presents:

Avontuurlijke Haagse spacetrippers zoeken hun muzikale grenzen op met nieuw album.

Het Haagse Monomyth onderzoekt en overschrijdt de grenzen van hun eigen muzikale universum. Geen vast uitgestippelde route, maar juist het opzoeken van avontuur in de vorm van nieuwe geluiden, dat is de aanpak. Met wortels in het space-, krautrock- en trancegenre weet de band je mee te slepen in gelaagde instrumentale soundscapes. Live betekent dat een stap in hun eigen duizelingwekkende wereld, een zinderend mengsel met links naar Pink Floyd, Hawkwind en Tool, maar met de vernieuwende kracht van moderne techno en ambient.

Support Future Old People Are Wizards maakt muziek die je bij je nek grijpt. De dreigende bass synths en donderende drums zetten een stevige basis neer, de hysterische gitaarlijnen vullen de basis in. Deze Gentenaren nemen de tijd, maar wanneer ze eenmaal aanslaan kruipen ze diep onder je huid.

Deze show wordt gepresenteerd samen met onze vrienden van Never Mind The Hype.

Kom vooraf gezellig eten in het EKKO eetcafé!
Elke drie maanden staat er weer iets nieuws op ons menu. Vlees, vis, vega(n); altijd voor elk wat wils, met groente in de hoofdrol. Daarnaast is de plantaardige Beyond Burger een heerlijke vaste prik op ons menu. Kom je gezellig eten? Handig om even te reserveren via EKKO.nl/cafe. Smakelijk!

Pin only
If merch, cash only