Home

MOOON

+ The Small Breed

Concert
Datum
za 14 dec 19
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Allah-Las, The Growlers, Canshaker Pi

Piepjong drietal maakt aanstekelijke garagerock met een psychedelisch randje.

Als je aan een 60’s en 70’s psychedelische bluesrocksfeer met garage- en surfinvloeden denkt, denk je niet zo snel aan het Brabantse dorp Aarle-Rixtel. Toch is dat waar MOOON, een drie-eenheid bestaande uit twee broers en een neef, zijn roots heeft liggen. Twee jaar geleden verscheen hun debuutplaat MOOON’s Brew, die heel treffend start met het geluid van het openen van een blik bier. De toon was gezet. Dit jaar zal opvolger Safari uitkomen (op dierendag!), waarbij de band nog steeds hetzelfde enthousiasme toont maar meer plaats voor psychedelica heeft gemaakt. Maar dan wel op z’n MOOON’s. Verwacht een muzikale trip naar het rijk der dieren, ver weg van het drukke stadsleven.

The Small Breed is een psychedelische popband band geïnspireerd op de magische muziek uit de jaren 60. Het dromerige, zonovergoten retro geluid gekenmerkt met hemelse harmonieën en duizelingwekkende orgelsolo’s laat je denken dat je in een tijdmachine bent gestapt. Hun eerste EP The Small Breed verscheen in 2018.

Kom vooraf gezellig eten in het EKKO eetcafé!
Elke drie maanden staat er weer iets nieuws op ons menu. Vlees, vis, vega(n); altijd voor elk wat wils, met groente in de hoofdrol. Daarnaast is de plantaardige Beyond Burger een heerlijke vaste prik op ons menu. Kom je gezellig eten? Handig om even te reserveren via EKKO.nl/cafe. Smakelijk!

Pin only
If merch, cash only