Home

Mozes and the Firstborn

+ WARD

Concert
Datum
do 14 mrt 19
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Together Pangea, Canshaker Pi, AFTERPARTEES
Gepresenteerd door
EKKO + TivoliVredenburg presenteren:

Eindhovense garagerockers vliegen vol bravoure en zelfverzekerdheid alle kanten op.

Mozes and the Firstborn is niet alleen een van de beste livebands in Nederland, maar mogelijk ook de allercoolste. Sinds 2011 maakt de hele wereld – de band belandde al snel op de internationale radar dankzij het Amerikaanse tapelabel Burger Records – kennis met dit energieke viertal dat uitblinkt in het maken van sleazy garagerock. Het afgelopen jaar hebben de mannen nieuwe songs opgenomen voor de derde langspeler die in 2019 uitkomt. Voor dat album werkten ze samen met de producers van o.a. Beach House, Slowdive en FUZZ aan een intrigrerende opvolger dat het gevoel van een mixtape moet doen weerspiegelen.

De avond wordt geopend door WARD. De eenmansband van singer-songwriter Verena Ward, brengt een bijzonder DIY-gevoel samen met het 70’s/80’s geluid van Tame Impala. De invloed van deze band is duidelijk te horen in haar uiteenlopende nummers die dansbaar, maar toch bijzonder en complex genoeg zijn om te blijven boeien. Niet voor niets was ze finalist van de Grote Prijs van Nederland 2018.

Kom vooraf gezellig eten in het EKKO eetcafé!
Op vertoon van je concertticket krijg je €2,50 korting op een driegangenmenu. Vlees, vis, vega(n); voor elk is er wat wils, altijd met groente in de hoofdrol. Gebruik maken van de korting? Reserveer dan wel even via EKKO.nl/cafe. Smakelijk!

Pin only
If merch, cash only