Home

My Blue van + Oh, Brave Wide Eyes + La Corneille

Datum
vr 8 feb 13
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
BLUESROCK
Gepresenteerd door
Release Show

Combitickets
Voor concerten die plaatsvinden op donderdag- en vrijdagavond, zijn combitickets beschikbaar. Hiermee krijg je 2,50 korting op een 3-gangendiner (ter waarde van 12,50) voorafgaand aan het concert.
De combitickets zijn via de ticketknop te koop. Deze tickets zijn alleen online te koop.
Meer informatie over o.a. de wekelijks wisselende menu’s, klik  hier.

———————–

Absoluut niet te missen als je van echt gemeende muziek houdt. De muziek van My Blue Van is een mooie mix van blues, rock en soul. Afgelopen jaar wonnen ze o.a. de publieksprijs van de Utrecht Popprijs en doken ze de studio in voor een eerste album. Deze avond wordt dit album vol trots en overgave gepresenteerd.

Deze avond spelen ook Oh, Brave Wide Eyes en La Corneille. Oh, Brave Wide Eyes is een folk-band uit Utrecht. Na amper 5 maanden bracht ze in januari 2012 haar debut EP “The Tascam Recordings” uit. De band werd snel opgepikt door 3voor12/Utrecht en stond op de Hollandse Nieuwe 26. Daarna speelden ze in Tivoli, Melkweg, Doornroosje, Motel Mozaique, Paradiso, gingen op tour in Zwitserland en speelden op 3FM en Radio 6.

En met zijn trio van toetsen, gitaar, drums en zijn herkenbare stemgeluid bewandelt La Corneille, winnaar van de Utrecht Popprijs en Clash of the Titans 2012, een muzikaal spanningsveld. Van verstilde songs tot schreeuwende rock. Zijn muziek is intiem, gruizig, meeslepend als een storm en gaat over pijn, liefde, eenzaamheid en soms cheeseburgers. Afgelopen jaar toerde La Corneille door Duitsland en Zwitserland; vanavond zijn ze weer terug op Utrechtse grond.