Home

Naald en Kraak

+ Live: the Harmony Two Tones

Datum
vr 22 mrt 13
Open
21:00
Aanvang
22:00
Locatie
Voor liefhebbers van
50'S/60'S

Combitickets
Voor concerten die plaatsvinden op donderdag- en vrijdagavond, zijn combitickets beschikbaar. Hiermee krijg je 2,50 korting op een 3-gangendiner (ter waarde van 12,50) voorafgaand aan het concert. De combitickets zijn via de ticketknop te koop. Deze tickets zijn alleen online te koop. Meer informatie over o.a. de wekelijks wisselende menu’s, klik hier.

Tickets na 23:00
Prijs hiervan is €6

—————–

The Harmony Two Tones neemt je mee terug in de tijd. Met iconen als Buddy Johnson en B.B. King in het achterhoofd, startten de mannen in 1999 met het maken van authentieke rhythm&blues. Na het uitbrengen van het selftitled album bij Coolbuzz Records ging het snel. Ze speelden o.a. op Moulin Blues en Belgium Rhythm and Bluesfestival Peer en toerden door Europa. Daarna zijn ze even uit de running geweest. Gelukkig keerde de band na 5 jaar weer terug en staan ze op de planken bij EKKO.

Zorg dus dat je er op tijd bent en mis de band niet. Voor en vooral ook na het optreden zullen de mannen van Naald en Kraak met hun immer dansbare plaatjes EKKO nog lang aan het dansen houden.