Home

Naald en Kraak

+ Live: Little Roman & the Dirty Cats + Documentaire: True Family

Datum
vr 31 mei 13
Open
21:00
Aanvang
21:30
Locatie
Voor liefhebbers van
50'S/60'S + FILM

Naald en Kraak is een Utrechts DJ-collectief, dat zich uitsluitend richt op vintage grooves: genres als 50’s rockabilly, R&B, 60’s soul en garage. Met hun bijzondere collectie oude platen en singletjes laten de DJ’s van Naald En Kraak de mensen swingen en zetten zij sfeer; “So let’s do the Monkey and the Shake!”

Naald en Kraak draait muziek van vinyl, dus originele LP’s en singletjes. Met vanavond een live optreden van Little Roman & The Dirty Cats, rock ‘n’ roll band ten top! Een uit de hand gelopen initiatief van een Belgische groep vrienden met een voorliefde voor oude rock ‘n’ roll en whisky.

Na de show zal om 23:00 in het café de documentaire “True Family” (2012) worden vertoond. De documentaire gaat over Meschiya Lake & The Little Big Horns, die hier op 9 juni spelen. De documentaire gaat over het leven van Meschiya Lake als straatmuzikante en het ontstaan van haar band The Litte Big Horns op de straten van New Orleans. De documentaire is geregisseerd door Tao Norager en is destijds genomineerd voor beste documentaire van het New Orleans Film Festival.

De entree is €8 voor 23:00 en €6 na 23:00. Dan kan je Little Roman & The Dirty Cats dus niet meer zien, maar nog wel film kijken en/of vijf uur lang swingen!