Home

Nacht van Europa

Datum
wo 9 mei 12
Open
23:00
Aanvang
23:00
Locatie
Voor liefhebbers van
EUROPA
Gepresenteerd door
Verhuur

Op woensdagavond 9 mei vieren we de eerste Utrechtse Nacht van Europa. De lokale afdelingen van de Jonge Democraten, het CDJA, DWARS, De Jonge Socialisten en S.S.R.-N.U. zijn de negativiteit over Europa in de media en politiek beu, en vinden het tijd voor een tegengeluid. Deze verenigingen die de Nacht van Europa organiseren geloven dat Europese samenwerking heeft gezorgd voor meer dan 60 jaar vrede en veiligheid op dit eens zo gewelddadige deel van de Wereld. In tegenstelling tot vele generaties voor ons kunnen wij tegenwoordig eenvoudig reizen, wonen en werken in grote delen van ons continent dankzij de Europese eenwording. Daarnaast heeft de Europese Unie een grote interne markt gefaciliteerd voor goederen en diensten. Welbeschouwd zijn er eigenlijk veel successen van de Europese Unie te erkennen.

Laten wij deze dan ook eens gaan vieren!
DJ Tommi van Balkan Beatz, DJ Steve en DJ Iddo draaien vanavond uitsluitend muziek van Europese bodem. Van Britse indie tot Franse electro, en van Poolse hiphop tot beats uit de Balkan.
Dit feest haalt het beste uit alle uithoeken van Europa. Geniet van Spaanse tapas, Belgisch bier en Franse wijn, en laat zien dat je niet gelooft in de Euroscepsis die de media en politiek domineren!

Kaartjes voorverkoop: http://events.aanmeldlijst.nl/europanacht/10

 

Deze avond wordt georganiseerd door de Jonge Democraten, het CDJA, DWARS, De Jonge Socialisten en S.S.R.-N.U.