Home

Nana Adjoa + Go Fishing!

Concert
Datum
do 14 okt 21
Open
19:30
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Lianne La Havas, Luwten, Laura Marling

Indie-soul van eigen bodem vol detail en ingetogen verfijndheden.

Vanwege de uitbraak van het coronavirus is dit concert (meerdere keren) verplaatst. Het concert staat nu gepland op donderdag 14 oktober 2021 in EKKO. In eerste instantie stond het gepland op woensdag 11 november 2020 in TivoliVredenburg en werd het eerder verplaatst naar donderdag 11 februari 2021 en later naar donderdag 13 mei 2021. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum in EKKO. TivoliVredenburg heeft een e-mail met meer informatie gestuurd naar de oorspronkelijke ticketkopers.

Met oog voor detail en verfijndheid maakte Nana Adjoa – die u misschien al kent van Sue The Night en Janne Schra – haar dubbel-ep Down At The Root in 2017 en 2018. Erna kwam het succes stap voor stap – enkel en alleen door ontwapenende optredens, zachte indie met soulvolle invloeden en prachtige, ingetogen teksten. Nu is het eerste volledige album Big Dreaming Ants gearriveerd – van het bulderende Throw Stones tot het lichtvoetige uptempo She’s Stronger. Weer een stap voorwaarts in de carrière van Nana Adjoa, die niet voor niks gepaard ging met vele lovende recensies. Bewonder haar groei en laat je imponeren tijdens haar nieuwe tournee.

Go Fishing! kruipt uit haar schulp! De twee muzikale geliefden trokken in lockdown bij elkaar in en vanuit een woonkamerproject ontstond een serieuze band. Nu kunnen Juliette van Balen (bas) en Bart van der Elst (toetsen, voormalig Indian Askin) ook op andere locaties dan een appartement in lockdown hun gloednieuwe muzikale uitbarstingen komen laten horen. Vanavond is Go Fishing! de support voor Nana Adjoa.

HEROPENING MET LEKKERE GROENTEN EN NIEUWE SMAKEN
Na een grondige (nog enigszins gaande) renovatie van ons café bedienen we graag weer die andere primaire levensbehoefte naast muziek: eten.  En niet alleen de aankleding, maar ook de kaart is op de schop gegaan. De vorm blijft simpel: vegetarische gerechten om te delen, zonder poespas. De inhoud krijgt een upgrade: nieuwe smaken, contrasten die elkaar als yin en yang aanvullen en de gerechten zijn ook nog eens leuk om naar te kijken. Zonder aanwijspink, wel met liefde!

Op showdagen zijn we geopend vanaf 18:00. Reserveren? Dat kan via deze pagina. Speciale wensen? Laat het van tevoren even weten.

**Aangepast aan de laatste persconferentie en de huidige maatregelen, mogen we weer van start! Maar dan wel onder enkele voorwaarden. Lees ze goed door voordat je naar een EKKO-event afreist. We geven shows op 75% van onze maximumcapaciteit met toegang bij vertoon van een coronatoegangsbewijs buiten de deuren van het pand. Als je eenmaal binnen bent, hoef je niet  te gaan zitten of anderhalve meter afstand te houden – deze maatregelen komen te vervallen. De evenementen eindigen voorlopig allemaal vóór of tijdens middernacht.