Home

Niklas Paschburg + Lennart Heyndels

+ Neoklassiek vermengd met electronica

Concert
Datum
zo 17 okt 21
Open
19:30
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Ólafur Arnalds, Hauschka, Grandbrothers
Gepresenteerd door
EKKO + TIVOLIVREDENBURG PRESENTEREN:

Berlijns neo-klassiek met rijk pallet aan club- en electro-invloeden.

Van Bach reworks tot poolcirkel-composities en remixes voor RY X en Ásgeir: er is veel gebeurd in de twee jaar sinds het debuut van Niklas Paschburg – genaamd Oceanic (2018) – verscheen. Doorheen de twee verstreken jaren zijn het muzikale pallet en de invloeden van de Duitse twintiger  in ieder geval flink uitgedijd. Neoklassiek wordt door Paschburg vermengd met electronica en dance, synths en piano-accordeons komen voorbij, sfeervolle schetsen van gletsjerlandschappen wisselen zich af met langzaam ontluikende club-opwarmers. Het maakt de Berlijner tot een geschikt artiest voor zowel klassiek publiek als ADE-gangers. Inmiddels maakt Paschburg ons klaar voor de release van een nieuw album genaamd Svalbard, dat geschreven is in complete duisternis met -20 graden Celsius op Noorse eilanden. Als dat niet wegdromen wordt…

Lennart Heyndels combineert een vloeiende mix van stijlen, die luchtige eenvoud balanceert met serene introspectie en een zoektocht naar het verleggen van grenzen. Hij is ook de helft van het experimentele popduo Hi Hawaii en bassist in een aantal internationaal gerenommeerde ensembles zoals Alex Koo Trio en Les Chroniques de l’Inutile.

HEROPENING MET LEKKERE GROENTEN EN NIEUWE SMAKEN
Na een grondige (nog enigszins gaande) renovatie van ons café bedienen we graag weer die andere primaire levensbehoefte naast muziek: eten.  En niet alleen de aankleding, maar ook de kaart is op de schop gegaan. De vorm blijft simpel: vegetarische gerechten om te delen, zonder poespas. De inhoud krijgt een upgrade: nieuwe smaken, contrasten die elkaar als yin en yang aanvullen en de gerechten zijn ook nog eens leuk om naar te kijken. Zonder aanwijspink, wel met liefde!

Op showdagen zijn we geopend vanaf 18:00. Reserveren? Dat kan via deze pagina. Speciale wensen? Laat het van tevoren even weten.

**Aangepast aan de laatste persconferentie en de huidige maatregelen, mogen we weer van start! Maar dan wel onder enkele voorwaarden. Lees ze goed door voordat je naar een EKKO-event afreist. We geven shows op 75% van onze maximumcapaciteit met toegang bij vertoon van een coronatoegangsbewijs buiten de deuren van het pand. Als je eenmaal binnen bent, hoef je niet te gaan zitten of anderhalve meter afstand te houden – deze maatregelen komen te vervallen. De evenementen eindigen voorlopig allemaal vóór of tijdens middernacht.

UITVERKOCHT: De show van Niklas Paschburg in EKKO is helemaal uitverkocht, voor de show in Eindhoven zijn nog wel wat tickets beschikbaar.