Home

Nordic Delight Norwegian Night

+ Highasakite + Jonas Alaska + Atlanter

Concert
Datum
vr 11 apr 14
Open
17:30
Aanvang
19:30
Locatie

Nordic Delight-avond met de focus op het land Noorwegen.

Inmiddels zijn alle kaarten voor het diner uitverkocht. Kaarten voor het avondprogramma zijn nog wel te verkrijgen.

Op 11 april vindt het vierde evenement van Nordic Delight plaats. Ditmaal in EKKO, onder de naam Nordic Delight – Norwegian Night: een avond waarop Noorse muziek, kunst, short films, eten, drinken en decor centraal staan.

Jonas Alaska is een singer-songwriter wiens muziek het beste omschreven kan worden als een mix van pop, folk en Americana met een melancholische ondertoon. Dé folk-lieveling van Noorwegen opent de avond met een intiem solo-optreden.
Highasakite brengt op 7 april hun album uit, dus we hebben goede hoop een aantal van hun nieuwe delicate, sprankelende dream-pop nummers te mogen horen op de 11e.
Wat je absoluut niet wilt missen, is Atlanter, die genomineerd werd voor de ‘Best Nordic Music Prize’ (gewonnen door The Knife). Ze spelen aanstekelijke rock, die zij inspireren op Duitse krautrock en oude deltablues met een Noorse twist.

Food, Film en Fine Arts
De snelle slimmeriken onder jullie die een ‘combi-ticket’ hebben gekocht, zullen de Norwegian Night beginnen met een heerlijk en exclusief Noors diner, samengesteld uit verschillende Noorse delicatessen. Maar gelukkig kunnen álle bezoekers kennis maken met Noorse film – van animatie tot documentaire, tot experimentele fictie. En daarbij is dit je kans om Noorse affordable art te kopen van de foto-expositie #Norway, die nog tot 4 mei in het EKKO café uit te zoeken is.

Meer informatie over Nordic Delight en het programma van Nordic Delight – Norwegian Night is te vinden op de website van Nordic Delight.