Home

NYE: Anti-Climax Festival

+ Locatie: De Nijverheid

Club
Datum
di 31 dec 19
Open
00:30
Aanvang
00:30
Locatie

Niet komen.

The Godfather III, de reünie van Tool, de remake van Baantjer in de bioscoop: een anticlimax op z’n tijd kunnen we – met wat geklaag van dien – wel aan. Maar dít feestje wordt pas echt een domper: in de Nijverheid vier je je Oud & Nieuw met… hard gebeuk? Campy italo? ASMR? Nee, dan toch liever een krenteloze opgedroogde oliebol en Freek de Jonge (wij zien het verschil ook niet). Dus vooral NIET komen, als je jezelf een plezier wil doen.

Doei!

Hey, we zeiden toch niet komen? Nou vooruit, als je dan verder leest, doen we wat artiesten uit de doeken die deze avond komen “opleuken”:

In de loods zijn beuk-, bliep- en vocodermonster Ultrastation, housebutcher Stijn Sadee en die jonge Italiaans-vinylfetisjisten van Domstad Italo Squad klaar om de zaal leeg te spelen met een dampende anticlimax van jewelste. In het café krijg je de hele avond middelvingers en bananenschillen naar je hoofd geslingerd door The Bakabanas & friends, die met veel te puntige gitaarliedjes en veel te hippe post-punkbandjes voor veel te moeilijke ritmewisselingen gaan zorgen. En als je nog niet verward genoeg bent, gaat Goede Vrijdag met een interactieve ASMR-installatie aan de slag. Je weet wel, van die rare gevoelens in je onderbuik door fluistergeluidjes. Lekker voor je als misofoon!

We zien je graag ergens anders dan hier op 31 december, daag!

18+