Home

Objekt (3H)

+ Det + DJ+

Club
Datum
wo 28 mei 14
Open
23:30
Aanvang
23:30
Locatie

In Berlijn wonende Britse geweldenaar met hybride, future techno.

Er iets aan de hand in technoland, al een tijdje eigenlijk. De scene werd jarenlang gedomineerd door dj’s en producers die vasthielden aan min of meer hetzelfde geluid. Maar er is een nieuwe generatie producers opgestaan, die de vastgeroeste, ouderwetse technomuur omver blazen met een veel dynamischer geluid. 

Een van die mannen is Objekt, een in Berlijn wonende Brit. Hij debuteerde in 2011 met een combinatie van techno en dubstep, maar heeft de dubstep inmiddels achter zich gelaten. Maar nog steeds experimenteert hij, door invloeden uit acid, new wave en breakbeat in zijn sound toe te laten. Hij heeft zich ontwikkeld als dj en producer die een herkenbaar en overweldigend eigen geluid heeft weten te creëren: een dynamische, veelzijdige, afwisselende maar rauwe technosound met een minuscule flirt dubstep en acid om het net een beetje meer jeu te geven. 

De man draaide in Nederland al op toonaangevende festivals als Lowlands, State-X New Forms, Le Guess Who?, Amsterdam Dance Event en Pitch, maar kreeg tot op heden nog geen volle avond de tijd om solo zijn ding te doen. Daarom staat Objekt vanavond in EKKO met een set van maar liefst drie uur. De Amsterdamse DJ+ (Hoax, Nachtwerk) en Det (Bangers and Mash) zullen Objekt vanavond supporten.

Earlybirds: €7,00 (uitverkocht)
Regular: €9,00 

Let op: toegang is voor 18+, lees ook onze huisregels