Home

One Louder: Dangers & Swain

Concert
Datum
do 5 jan 17
Open
20:00
Aanvang
21:00
Locatie
Voor liefhebbers van
Ghostlimb, Killing The Dream, Hesitation Wounds
Gepresenteerd door
The Village + EKKO:

The Village Coffee & Music presenteert favoriete bands op One Louder: Dangers(USA), Swain(NL) + Support.

21.00 Dangers

22.00 Swain

The Village Coffee & Music presenteert wederom een avond onder de naam One Louder met een paar stevige bands: de enige Nederlandse show van Dangers, de hardcoreband uit Amerika en Swain, formerly known as This Routine is Hell die afgelopen 9 september met een nieuw album op de proppen kwamen.

Daarmee zijn we, na de uitverkochte editie met Strong Out en A Wilhelm Scream, en de edities met Masked Intruder en Teenage Bottlerocket en de 1e editie met Swinging Utters inmiddels toe aan de vierde editie van One Louder.

Dangers, dat inmiddels al weer vanaf 2005 meeloopt in de scene en voornamelijk veel in garages, kelders en kraakpanden speelt, speelde nog niet vaak in Nederland. Wel speelde de band al eens als support van Touche Amoré (die 19 januari dan weer in Eindhoven spelen, TIP!)

2017, we zijn weer begonnen!


Eetcafé

Voor deze show is ons eetcafé geopend! Wil je hier een hapje komen eten? Reserveer dan via de reserveringstool op de cafépagina of bel 030 231 7457, of koop een combiticket. Bij laats genoemde krijg je €2,50 korting op je diner. Bij de opgefriste menu’s staan groenten in de hoofdrol.

↳ Meer info over de menu’s lees je hier!