Home

One Louder: Satanic Surfers

+ Drunktank + Antillectual

Concert
Datum
do 31 jan 19
Open
19:30
Aanvang
20:00
Locatie
Voor liefhebbers van
Lagwagon, Venerea, Ten Foot Pole
Gepresenteerd door
EKKO + The Village presenteren:

THE VILLAGE COFFEE & MUSIC PRESENTEERT EEN AVOND VOL PUNK IN EKKO.

The Village Coffee & Music presenteert onder de naam One Louder een avond met een drietal stevige punk-rock bands u: Satanic Surfers, Drunktank én Antillectual!

Satanic Surfers blaast in 2019 alweer dertig kaarsjes uit. Tijd voor een extra hard jubileum dus! Na een flinke hiaat en een reünie in 2014, kwamen de Zweden afgelopen april met nieuwe plaat Back From Hell. Het tempo ligt weer gevaarlijk hoog, de zanglijnen zijn woest en de rockabilly-invloeden zijn duidelijk aanwezig. De melodische punk van Satanic Surfers is harder dan ooit tevoren!

De Haagse federal prisoners van Drunktank zijn de tweede naam op de line-up vanavond. Zij vierden dit jaar dan weer hun vijftiende jubileum, maar nog steeds op de vlucht voor ome overheid, verstopt in de punk-underground. Met skatepunk uit de jaren 90 met een hoge melodische meezingfactor en harmonieën geïnspireerd door metal uit de jaren 80, zijn ze de ultieme support voor zelfbenoemde invloed Satanic Surfers.

De muziek van Antillectual uit Nijmegen valt te omschrijven als melodisch, intelligent en urgent. Geinspireerd door zowel de skatescene van de jaren 90 (waarin Tony Hawk Pro Skater-soundtracks natuurlijk niet mogen ontbreken) als de emocultuur en orgcore van de afgelopen jaren maken ze een eigen combinatie van gestolen riffjes en geleende titels, terwijl ze grote successen boeken in Europa en daarbuiten.

Kom vooraf gezellig eten in het EKKO eetcafé!
Op vertoon van je concertticket krijg je €2,50 korting op een driegangenmenu. Vlees, vis, vega(n); voor elk is er wat wils, altijd met groente in de hoofdrol. Gebruik maken van de korting? Reserveer dan wel even via EKKO.nl/cafe. Smakelijk!

Pin only
If merch, cash only