Home

One Louder: Strike Anywhere & Petrol Girls

+ Smash the Statues

Concert
Datum
di 25 apr 17
Open
19:30
Aanvang
20:00
Locatie
Voor liefhebbers van
Good Riddance, A Wilhelm Scream, Strung Out
Gepresenteerd door
EKKO + The Village:

The Village Coffee & Music presenteert een avond met stevige punkrock bands.

The Village Coffee & Music presenteert een avond onder de naam One Louder met stevige punk-rock bands uit de US of A. Dit keer worden Strike Anywhere en Petrol Girls uitgenodigd!

Strike Anywhere. Typisch zo’n punkband die al jaren rondtourt, nooit écht is doorgebroken, een cultstatus heeft in undergroundkringen en zijn idealen nooit is verloren. Al 15 jaar actief, zeven albums uitgebracht en inmiddels een band die invloedrijk is in de hardcore- en punkwereld. Strike Anywhere is meer dan een band. Het is een beweging, een kracht, een geluid. En het is luid.

Voorprogramma Petrol Girls is een serieuze boodschap, verpakt in een punk/post-hardcore band uit Londen. Het viertal is nog jong en kennen de hoogtijdagen van de punk enkel uit de geschiedenisboeken, maar dat weerhoudt ze er niet van om diezelfde punk een flinke peper in de reet te stoppen en flink wat gas bij te geven. Old school punk, fel feministisch en met een zangeres die schreeuwend over het podium stuitert. Duidelijk dus, u zult vroeg naar EKKO komen deze avond.

De derde band van deze avond is Smash The Statues, melodische hardcore punk met o.a. thema’s over de maatschappij. Al vanaf 2003 is deze groep productief, en de laatst uitgekomen plaat stamt uit 2014 (Rise To The Occasion