Home

Teenage Bottlerocket + Masked Intruder + Fexet

+ The Village Coffee & Music presents

Concert
Datum
wo 29 apr 15
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Gepresenteerd door
One Louder:

The Village Coffee & Music presenteert een avond met stevige punk-rock bands.

20:30 – 21:00 FEXET
21:15 – 21:45 MASKED INTRUDER
22:00 – 23:00 TEENAGE BOTTLEROCKET

The Village Coffee & Music presenteert een avond onder de naam One Louder met stevige punk-rock bands: Teenage Bottlerocket en Masked Intruder. Fat Wreck labelbaas Fat Mike (NoFX) weet wat kwaliteit is en het is geen toeval dat deze twee punk-rock bands op zijn label zitten. 

Teenage Bottlerocket is opgericht door de tweelingbroers Ray en Brandon Carlisle. Teenage Bottlerocket bestaat sinds 2001 en ze hebben al vijf albums uitgebracht.  In 2013 speelde de band nog als voorprogramma van Volbeat in de Ziggo Dome.

 Masked Intruder bestaat uit de bandleden Intruder Yellow, Intruder Green, Intruder Red en Intruder Blue.  Ze hebben altijd skimaskers op, matchende all-stars aan en zorgen voor catchy punk liedjes.

Fexet. Vier jonge gasten uit Den Haag die superstrakke punkrock spelen. Ondanks hun zeer jonge leeftijd klinkt Fexet opvallend volwassen
Niet zo gek als je bedenkt dat hun platen gemixt worden door niemand minder dan Bill Stevenson, bekend als drummer van Descendents/ALL, Only Crime en Black Flag en van zijn producerswerk voor onder andere Rise Against en NOFX.
Zo ook hun eerste volledige album ‘Fexet presents The Airport Guys’. Een titel die refereert aan een ontmoeting met hun grote helden NOFX bij de bagageband op luchthaven Schiphol.
De ontmoeting resulteert in een supportplek voor de volgende dag in de grote zaal van de Melkweg in Amsterdam en een NOFX crew en band die Fexet The Airport Guys noemen.