Home

Op je plaat

Club
Datum
do 1 dec 16
Open
23:00
Aanvang
23:00
Locatie

Discobeats en vinyls. Dit wordt een onvergetelijke avond. <3

BRMUDA

Brmuda is een allround musicus, bekwaam DJ en zeer getalenteerde producer, speelt een breed scala aan instrumenten en heeft een zesde zintuig als het gaat om melodieën. (Hij is) Zeer toegewijd aan hetgeen dat hij doet en (is) altijd opzoek naar de perfecte groove! Brmuda (maakt langzaam zijn) bewandelt gestaag de weg naar de top, terwijl hij trouw blijft aan zichzelf. Hij onderscheidt zich met (zijn) magnifieke producties en DJ-sets die altijd ‘on-point’ zijn.

TIMO

Timo is de medeoprichter en voorzitter van het Nederlandse begrip ‘MOODFUNK’, gevestigd in Den Haag/Utrecht. Hij komt oorspronkelijk uit Italië, maar zijn passie voor muziek heeft hij in Zuid-Frankrijk ontwikkelt. Toen hij naar Nederland vertrok ging zijn muziekcarrière van start. Hij deelde het podium met befaamde kunstenaars zoals Hugo LX (My Love Is Underground) Nuno Dos Santos, Prunk, New Jack City, Alex Salvador & Daan Groeneveld en vele anderen!

JEF HECKER

Zodra je hem ziet weet je een ding zeker, Jef Hecker leeft voor de muziek. Al op zijn vijftiende was Jef stiekem te vinden op grote festivals als Melt. In deze periode ontdekte hij dat House muziek zijn grote liefde is. Nadat hij lokale DJ’s met vinyl zag draaien was hij verkocht en schafte hij zijn eigen DJ-set aan. Sinds die dag is hij nooit gestopt met het draaien van zijn favoriete House plaatjes.

Tegenwoordig heeft Jef zijn stijl uitgebreid door ook zijn passie voor Jazz, Disco en moderne soul de vrije loop te laten. Met zijn uitpuilende vinyl collectie is hij een echte vinyl junk geworden die zijn technics geen moment rust gunt.

Altijd zoekende naar de perfecte tune drijft hij zijn buren gek met de verlengde openingstijden van zijn privéclub/studentenkamer. De afgelopen maanden heeft Jef zich gestort op het uitbreiden van zijn collectie en kennis van Funk en Soul muziek.