Home

Opkikker

+ Aril Brikha (live) + Uffe (live) + Nuno Dos Santos (DJ-Set) + Pitto (live)

Club
Datum
za 26 okt 13
Open
23:00
Aanvang
00:00
Locatie

Vooruitstrevende techno en techhouse, voor de vijfde keer in EKKO!

Aril Brikha, al sinds 1998 in the picture, de man die de wereld kennis liet maken met deep techno soul door middel van zijn internationale hit “Groove La Chord”. Is het techno, is het house, is het deep house? Het is eigenlijk alles en niets tegelijk! De in Iran geboren Zweed werd op zijn zestiende verteld dat hij Detroit techno maakte. Voor hem een tot dan toe onbekend genre. Dit zegt misschien al genoeg over de potentie die hij toen al in zich had. 

Uffe die in 1989 in een klein stadje in Denemarken is geborden werkt al sinds jonge leeftijd op de computer van zijn vader aan beats. Als hij 18 jaar is verhuist hij naar Copenhagen om dichter bij de scene te komen. Het project ‘Uffe’ is in 2011 in Berlijn ontstaan met het idee om clubmuziek met een organische sound te maken. Geïnspireerd door jazz, psych rock, african music, deep house en techno komen zijn eerste tracks tot stand. Momenteel studeert en werkt Uffe in Amsterdam. 

De in Portugal geboren Nederlander Nuno Dos Santos fuseert meerdere stijlen tot een geheel. Hierdoor ontstaat een interessante mix die niet zo snel verveelt en die altijd twee stappen voor is op de concurrentie.

Ook Pitto beperkt zich niet tot een stijl. Zijn mixen laten een frisse bries door de Nederlandse technoscene waaien.