Home

Opkikker

+ Johannes Brecht(live) + Lydmor(live) + Pitto + Nuno Dos Santos + Jorn Liefdeshuis

Datum
vr 24 mei 13
Open
23:00
Aanvang
23:00
Locatie
Voor liefhebbers van
TECHNO/HOUSE

Tickets in de voorverkoop kosten €8, aan de deur €10

(gratis voor bezoekers die een kaartje hebben gekocht voor de show van Slow Magic, Giraffage & Mister Lies, 24 mei in EKKO)

Opkikker is helemaal terug van weggeweest. Nadat in mei en september de eerste edities in EKKO plaatsvonden, met Chymera en Hrdvsion die beide een liveset verzorgden, staat er op 24 mei een nieuwe editie in de startblokken. 
Ditmaal met Johannes Brecht (live), die een hit scoorde met zijn EP Holla. Ook verwelkomen we het Deense duo Lydmor (live). Denk aan een soort Florence & The Machine begeleid door hete technobeats. Nuno Dos Santos en Pitto, tevens hosts van de avond, zullen ook een aantal platen draaien. Daarnaast komt Jorn Liefdeshuis langs. Deze Arnhemmer draaide eerder op Lowlands, Pitch en Free Your Mind.

In het verleden stonden namen als Luke Abbott, Tim Exile, Glimpse en nog veel meer op de 360 Opkikker avonden in Theater Kikker. Helaas doet Kikker minder aan dansavonden en derhalve bloedde Opkikker dood. Daarom zijn we blij dat Nuno Dos Santos en Pitto nieuw leven in het feestje hebben geblazen. Een avond vol fris geluid en enthousiasme!

Line-up:
Johannes Brecht (live)
Lydmor (live)
Pitto 
Nuno Dos Santos
Jorn Liefdeshuis