Home

Opkikker

+ Chymera (live) + Andre Obin (live) + Pitto + Nunodostres

Datum
wo 16 mei 12
Open
23:00
Aanvang
23:00
Locatie
Voor liefhebbers van
HOUSE / TECHNO

In het verleden stonden namen als Luke Abbott, Tim Exile, Glimpse en nog veel meer op de 360 Opkikker avonden in Theater Kikker. Helaas doet Kikker minder aan dansavonden en derhalve bloedde Opkikker ook dood.
Nu vinden Nuno Dos Santos en Pitto het de hoogste tijd om weer eens een Opkikker te geven. Voor hunzelf en natuurlijk voor jullie! Een avond vol fris geluid en enthousiasme. Om de eerste editie meteen er van langs te geven hebben ze een bijzonder programma samengesteld.

Chymera is afkomstig uit Ierland en is via onder andere Dublin, Costa Rica en Barcelona beland in Berlijn. In 2002 begon hij met producen en ontstond ergens tussen techno en house zijn eigen geluid. Na een aantal compilaties kwam in 2005 zijn debuutplaat Everybody Dies… Even Horses uit. Hierna ging het hard en heeft hij met zijn energieke live-sets de hele wereld over gereisd. In juni komt zijn langverwachte vervolg album uit op het Connaisseur label en is getiteld ‘Death By Misadventure’. Vanavond in EKKO krijg je alvast een voorproefje!

‘Risico’s nemen is onderdeel van het plezier van muziek maken’, aldus Andre Obin. Zijn muziek is een dromerige combinatie tussen indie en dance, vanavond live!

Pitto en Nunodostres maken de line-up compleet.