Home

Outbreak

+ HIGH RANKIN (UK) + PYTHIUS + KOLT + SUAVE & RAGOUT + RAW BASICS DJ'S

Club
Datum
vr 3 apr 15
Open
23:00
Aanvang
23:00
Locatie

Drum 'n' bass, dubstep en future beats!

Massaal vroegen jullie de afgelopen maanden om een nieuwe editie van Outbreak! Zo massaal zelfs dat onze Facebookinbox is vastgelopen, de mailprovider ons eruit heeft geknikkerd en de brievenbus wel een scene uit Harry Potter lijkt. Daarom hebben we maar besloten het in april nog eens dunnetjes over te doen… en toen we toch bezig waren hebben we het gelijk maar even groots aangepaakt.

High Rankin (uk)

Rankin Audio/Position Chrome

Om te zorgen dat niemand zonder lichte gehoorschade de deur uit gaat hebben we niemand minder dan High Rankin uitgenodigd! Deze veteraan staat al jaren bekend om zijn snoeiharde Dubstep en Drum and Bass, en ook zijn laatste EP was geen uitzondering. 

Pythius

Blackout/Rottun

Nadat zijn cabaret programma bestaande uit enkel grappen over de moeders van Black Sun Empire niet het succes behaalde waar hij op hoopte besloot Pythius toch maar de overstap te maken naar de muziekindustrie. Tegenwoordig maakt hij Drum and Bass die qua smerigheid alleen wordt overtroffen door zijn sikje, en is hij na een succesvolle release op Blackout en een supportlijst nog langer dan deze zin in een klap een gevestigde naam in zowel binnen als buitenland.

KOLT

Kolt is niet alleen een hilarische, knappe en leuke jongen, maar ook nog eens een eindeloos goede Drum and Bass DJ en begenadigd producer. Ook is hij de tekstschrijver bij Outbreak en heeft een grote voorliefde voor schrijven in de derde persoon.

Suave & Ragout

Een mooie avond is natuurlijk niet compleet zonder een gezonde dosis nieuw talent, en talent hebben deze jongens zeker. Suave en Ragout zullen de boel opwarmen met een gevarieerd setje die het hele bass spectrum langs gaat. Van zweverige Future Bass tot Future House tot Future Future, nergens zijn ze vies van.

De tweede zaal wordt gehost door Raw Basics, onder aanvoering van Jay Led.

16+