Home

Outbreak

+ O.a. Annix + KOLT

Club
Datum
vr 26 jun 15
Open
23:00
Aanvang
23:00
Locatie

De hardste drum 'n' bass en vetste future beats.

Om de vele hongerstakingen en demonstraties tijdens de lange wacht voor de vorige editie dit keer te voorkomen, hebben we besloten de boel eens wat sneller te regelen. 26 juni is het tijd voor de volgende editie en potverdorie wat gaat het weer vet worden! We hebben de Engelse Jump Up bazen Annix uitgenodigd om te zorgen dat EKKO dit keer zodanig gesloopt wordt dat we zeker weten dat we nooit meer terug mogen komen. Ook oude bekende Ordure is weer van de partij. Verder hebben we nog de Fries Khronos over de vloer en vormt onze lieftallige resident KOLT de spreekwoordelijke kers op de spacecake.

ANNIX (Playaz Recordings, OWSLA, Blackout)
Met hun soloprojecten Konichi en Decimal Bass brachten de jongens van Annix de afgelopen jaren al tientallen snoeiharde Jump Up platen uit. Sinds ze hun krachten hebben gebundeld gaat het helemaal hard. Met releases op hun vaste stek Playaz en remixes voor labels als Owsla en Blackout, hebben ze zich gevestigd als een van de tofste Drum and Bass-acts van dit moment. Als jullie ook maar half zo enthousiast zijn als wij, om ze in Ekko te mogen ontvangen, kan dit niets anders dan een geweldige editie worden!

Ordure (Inspected)
Tijdens de eerste editie zorgde onze eigen Bass Boyband Ordure al voor menig strak broekje met hun originele muziekkeuze en harde platen. Sinds die tijd maakten ze grote indruk op Eurosonic Noorderslag en Noisia Invites en hebben ze inmiddels een pakezel nodig om al hun nieuwe (nog niet uitgebrachte) platen te vervoeren. Verwacht een interessante Drum and Bass set met hier en daar uitstapjes naar half-time en misschien zelfs een verdwaalde Justin Bieber track!

Khronos (Ammunition Recordings, NeurofunkGrid)
Het jonge talent van deze editie komt in de vorm van Khronos, een nieuwkomer uit het centrum van de Nederlandse Drum and Bass: Súdwest-Fryslân. Met zijn indrukwekkende sound-design en strakke, technisch sterke tracks wekte hij al snel de interesse van labels als Ammunition, Mindtech en Neurofunkgrid. Hoog tijd dus om deze jongen eens naar de bewoonde wereld te brengen en jullie te voorzien van een lekker Neurofunk-setje.

KOLT (Outbreak)
Outbreak zonder KOLT is natuurlijk geen Outbreak. Toegegeven, dat komt voornamelijk omdat hij het organiseert en weigert zijn werk te doen als hij niet ook even een paar plaatjes mag komen draaien. Gelukkig heeft de verder best aardige jongeman inmiddels een paar toffe liedjes gemaakt en draaide hij op feestjes als Blackout en 50Hurtz, dus nu kunnen we zijn boeking in elk geval nog enigszins verantwoorden.

16+.