Home

Outbreak

+ Whacka & Siphon's Birthday Edition

Club
Datum
do 18 sep 14
Open
23:00
Aanvang
23:00
Locatie

Nieuwe bass-avond in EKKO!

Outbreak is een nieuwe bass-avond in EKKO. Outbreak staat voor de namen van een groot feest met de gezelligheid en sfeer van een kleine dansavond. 
Deze eerste editie staat in het teken van Siphon & Whacka’s verjaardag, en om dat te vieren hebben zij hun favoriete artiesten uit de Nederlandse bass scene uitgenodigd. Verwacht alles van diepe Dubstep en funky Glitch Hop tot snoeiharde Drum and Bass.

 

LINEUP:

– Karimooo

– Pythius

– Robokop

– Whacka & Siphon

Meer acts volgen!

 

Dankzij zijn DJ skills, goede track keuze en enorme veelzijdigheid is een feestje tegenwoordig niet meer compleet zonder Karimooo. Het is dan ook niet zonder reden dat hij het hoogtepunt vormde van feesten als Resist, 50Hurtz, Smeerboel, Cable, Versus en nog veel meer. Zelfs Skrillex was onder de indruk en nodigde hem uit om op elke Skrillex takeover in Amsterdam te spelen.

De tweede naam op de lineup is niemand minder dan Utrechts eigen Drum and Bass baas Pythius! Na fantastische sets op feesten als Major League, Blackout, PRSPCT, Machtig en Sziget kom hij nu EKKO afbreken. En met zijn gloednieuwe EP op zak en een supportlijst waar je U tegen zegt moet dat helemaal goed komen.

Robokop is inmidels een ware veteraan binnen de Nederlandse bass scene. Dankzij zijn harde maar melodische producties en sterke sets draait hij al heel wat jaren mee, en heeft hij in die tijd feesten aangedaan als 50Hurtz, Subway XL, Smeerboel en nog veel meer. Robokop staat bekend om zijn Dubstep sets, maar is ook zeker niet vies van een Drum and Bass of Glitch Hop plaatje hier en daar.

Tickets zijn 3 euro en alleen verkrijgbaar aan de deur, dus wees er op tijd bij!

16+