Home

Overvloed Festival

+ Het Gloren (en de Serviërs) + The Avonden + Paul Hoek + Kanipchen Fit + Bernke Klein Zandvoort

Concert
Datum
zo 28 mei 17
Open
19:00
Aanvang
19:15
Locatie

Overvloed Festival! 7 acts, 2 podia in EKKO! Het Gloren album-release.

Treedt binnen in de wereld van ontwerper/kunstenaar/muzikant Floris Schrama, a.k.a. Het Gloren. Hij onderzocht zijn eigen snelheid van leven versus die van Moeder Aarde. De schoonheid van hoe dingen nu eenmaal gaan versus de onstilbare drang naar meer. Hij schreef er een album over; Overvloed. Tijdens Overvloed Festival vindt de release plaats, live bijgestaan door de Utrechtse band Servië. Ongepolijste eerlijke liedjes verpakt in een bijzondere setting.

Maar er is meer, veel meer! Paul Hoek komt spelen (ex-voorganger en trompettist van We vs. Death), Saint Helena Dove (mooie liedjes, mooie stem) en Kanipchen Fit (Duo-versie Gloria & Empee). Daarnaast zal er een klein podium verrijzen in Ekko café waar Marc van der Holst (schrijjver/ muzikant/tekenaar o.a.: The AvondenSpekkie Big) een vrijbrief krijgt en Jelmer van Lenteren en Bernke Klein Zandvoort zullen voordragen op hun geheel eigen wijze. En dat alles voor maar 8 euro!

Decor/aankleding, Ekko zal worden gehuld in een jasje van Overvloed. In samenwerking met Jan Pieter Middelkoop (bekend van de illustere Goede Vrijdag avonden in Ekko) zal kosten nog moeite gespaard worden om het jullie te laten welbehagen.