Home

Paceshifters + Bongloard

Concert
Datum
za 9 okt 21
Open
19:30
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Triggerfinger, Biffy Clyro, Birth of Joy

Melodische rock vol zelfbewuste lyrics en een vertrouwde bak herrie.

In Vlaanderen zouden ze zeggen: we zien u graag. Dat is dan ook precies hoe wij over muzikale katalysator Paceshifters denken: voor plaat nummer vijf maakt het trio in EKKO alweer haar vijfde opwachting – als we die virutele 360-graden voor ons jubileum dan maar even niet meerekenen. En die nieuwe langspeler belooft wat: een vernieuwd melodisch rockgeluid gaat gepaard met zelfbewuste, reflectieve teksten over mens, klimaat en samenleving. Naast die vertrouwde bak herrie erbovenop natuurlijk: nieuwe tracks als Hurdles en Wasted Days eindigen precies zoals je van deze band hoopt: energiek, climactisch en vol ontlading. Welcome back, Paceshifters!

Support komt van Bongloard. Fuzz gitaren, felle bass riffs en beukende drums, het in Utrecht geboren Bongloard is hier om even flink de boel te verbouwen. Met hun harde garage rock is hier nog niet de helft over gezegd. Geïnspireerd door acts als Thee oh Sees en Ty Segall gaan Jannes van Kaam (FFOOSS), Ties Bogers (Ex-Palmsy) en Jan van Asch (Speak Easy) menig concert zaal met de grond gelijk maken.

HEROPENING MET LEKKERE GROENTEN EN NIEUWE SMAKEN
Na een grondige (nog enigszins gaande) renovatie van ons café bedienen we graag weer die andere primaire levensbehoefte naast muziek: eten.  En niet alleen de aankleding, maar ook de kaart is op de schop gegaan. De vorm blijft simpel: vegetarische gerechten om te delen, zonder poespas. De inhoud krijgt een upgrade: nieuwe smaken, contrasten die elkaar als yin en yang aanvullen en de gerechten zijn ook nog eens leuk om naar te kijken. Zonder aanwijspink, wel met liefde!

Op showdagen zijn we geopend vanaf 18:00. Reserveren? Dat kan via deze pagina. Speciale wensen? Laat het van tevoren even weten.

**Aangepast aan de laatste persconferentie en de huidige maatregelen, mogen we weer van start! Maar dan wel onder enkele voorwaarden. Lees ze goed door voordat je naar een EKKO-event afreist. We geven shows op 75% van onze maximumcapaciteit met toegang bij vertoon van een coronatoegangsbewijs buiten de deuren van het pand. Als je eenmaal binnen bent, hoef je niet  te gaan zitten of anderhalve meter afstand te houden – deze maatregelen komen te vervallen. De evenementen eindigen voorlopig allemaal vóór of tijdens middernacht.