Home

Paceshifters

+ Coppersky

Concert
Datum
za 4 okt 14
Open
19:30
Aanvang
20:00
Locatie
Voor liefhebbers van
Nirvana, Navarone, Triggerfinger

New boys on the noise rock block: ruige songs en een energieke podiumpresentatie.

Het wordt hun zesde bezoek aan EKKO in de dus nu inmiddels al tien jaar tellende carrière van rocktrio Paceshifters. Ooit begonnen ze als drie opgeschoten en gretige tieners en inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een internationaal bekende power rockforce met een eigen herkenbare catchy sound. De kroon op deze blinde toewijding is het live-album dat dit najaar uitkomt. Een trots van de band, omdat het meteen de kern van hun muzikale leven raakt: live spelen.

Na een flinke lap clubshows met Mexican Surf verzorgt Tony Clifton ook het voorprogramma van Paceshifters vanavond. Noem het poppunk, noem het garage, noem het rock ‘n’ roll; wat dit drietal maakt gaat niet om genres. Het gaat om rocken, zweten en publieken wegblazen! Dat je dus even weet wat Tony Clifton vanavond van plan is.

Kom vooraf gezellig eten in het EKKO eetcafé!
Op vertoon van je concertticket krijg je €2,50 korting op een driegangenmenu. Vlees, vis, vega(n); voor elk is er wat wils, altijd met groente in de hoofdrol. Gebruik maken van de korting? Reserveer dan wel even via EKKO.nl/cafe. Smakelijk!
 

Pin only
If merch, cash only