Home

PANN

Club
Datum
za 13 aug 22
Open
23:00
Aanvang
23:00
Locatie
Gepresenteerd door
Queer Summer of Love

Drie hete zaterdagnachten in samenwerking met Utrechtse queer-organisaties.

18+

Afdruipen als een smeltend raketje na je vrijmibo of zaterdagen in het gras? Dacht het niet! EKKO houdt de thuisblijver vermaakt en de gangmaker gaande deze zomer. En niet alleen met het onlangs hernieuwde Diep In De Groef op de vrijdag, want in juli en augustus moet ook de zaterdagnacht eraan geloven. Dan werken we samen met drie lokale queer initiatieven om je weekend in onze zaal wild en onvergetelijk te maken. Op 16 juli, 13 augustus en 27 augustus gaan we shinen buiten de hokjes met Queer In Wonderland, PY•PS en PANN. Verwacht hyperpop, house, dancehall en queer anthems met glitter op je snoet en voldoende hydratatie, want het wordt heet. Zien we je daar?

LINE UP:
Robin Elyza draait al jarenlang de meest gevarieerde sets voor PANN en op allerlei andere (queer-)feestjes in binnen- en buitenland Verwacht een heerlijke set met de beste hitjes van het moment, je favoriete klassiekers in de remix en de heetste pop, house & dance door de jaren heen. 
OMGYS, de smeulende hitmachine van PANN, brengt de EKKO vanavond naar een nieuw temperatuurrecord. Verwacht een smeuïge en uiterst dansbare mix van Rosalía, Kim Petras en nieuwe queer anthems tot je er bij wegsmelt.

Vannacht werken we samen met gevestigd naam PANN, die vrijheid van de queer gemeenschap viert met safe spaces in clubs doorheen heel Utrecht, en een brede toegankelijke mix van pop, hits en house.