Home

Peggy Sue

+ WONDER

Concert
Datum
do 3 apr 14
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Anna Calvi, Emmy The Great, Kate Nash

Prachtige harmonieën gepaard met subtiele gitaren en doordringende drums.

Voor aanvang van dit concert is ons eetcafé geopend, waarvoor er speciale combitickets beschikbaar zijn. Geniet van een heerlijk vegetarisch driegangendiner voorafgaand aan het concert, waarbij je €2,50 korting krijgt. Voor meer informatie over het eetcafé, klik hier.

Peggy Sue is geen gebruikelijke post-folk band; ze smeden zorgvuldig prachtige harmonieën samen gepaard met subtiele gitaren en doordringende drums, om zo een krachtige samenhang van geluiden te creëren. Met hun complexiteit en oog voor detail in hun nummers krijgen de luisteraars de garantie dat ze zeker geraakt zullen worden door de cinematische kwaliteiten die de band overbrengt.

Het nieuwe album van Peggy Sue, Choir of Echoes, zal op 27 januari uitgebracht worden. Over het nieuwe album had Peggy Sue het volgende te zeggen: 

“Choir of Echoes is an album about singing. About losing your voice and finding it again. Voices keeping each other company and voices competing for space. The call and response of the kindest and the cruelest words. Choruses. Duets. Whispers and shouts.”

Als je ooit dacht “Peggy wie?”, dan heb je hier je antwoord. De afgelopen twee jaar heeft de band de tijd genomen om te experimenteren met hun sound, en dit vertaalt zich op een mooie manier in hun nieuwe werk. Choir of Echoes laat Peggy Sue in hun beste vorm zien en toont hun meest emotionele en gevoelige kant die de band te bieden heeft.

Singer-songwriter Marije de Vries en producer/gitarist Patrick Schaafstal schrijven samen de muziek voor de band WONDER. Beiden zijn ze geïnspireerd door bands als Fleetwood Mac, Feist, Beach House en Radiohead. De muziek van WONDER klinkt warm en sprookjesachtig. Live wordt de muziek ten gehore gebracht met een zeskoppige band. Deze band bestaat uit Michiel de Koning (toetsen), Bart Hooghiemstra (bas), Pandu Windartono (drums) en Masha Schenkel (achtergrondzang).