Home

Perfect Indie Disco XL

+ DJ St. Paul + Rats On Rafts + Donna Blue

Overig
Datum
za 21 dec 19
Open
20:30
Aanvang
20:40
Locatie
Gepresenteerd door
EKKO + Perfects.nl presenteren:

De jaarlijkse indie-hoogmis vlak voor kerst.

Liefhebbers aller grachten verenigt u! Wij komen tezamen onder het sterrenblinken om het jaar ritueel af te sluiten in EKKO met een glorieuze indie manifestatie.

Dansavond Perfect Indie Disco gaat extra large met allereerst twee favoriete bands. Donna Blue luistert als de liedjesbaby van Wes Anderson en David Lynch. Het is prettig verdwalen in hun verraderlijk stijlvolle universum waar ieder besef van tijd en plaats verloren gaat. Ground control to Donna Blue!

Voordat we voorgoed verdwijnen in hoger sferen, is daar Rats On Rafts om ons met beide benen de dansvloer in te timmeren op het ritme van hun genadeloze postpunk. Het Rotterdamse viertal is een voorloper van de huidige indie-sound van bands als The Murder Capital, Black Country New Road of Fontaines DC. We zijn trots om deze Perfect Indie Band in EKKO te mogen ontvangen met een eenmalige show.

De muzikale oudejaarsconference wordt dit jaar verzorgd door Roy Santiago. En oh, DJ St. Paul draait het licht uit, bakt oliebollen en presenteert in de vooravond een Never Mind The Brexit popquiz. Van New Order tot Idles en The Beatles tot Slowthai wordt je kennis getest. Said, who’s that girl there? Welke Spice Girl liep ook alweer in die Union Jack jurk? Een hele quiz in het teken van Britpop. Fuck Boris!

Perfect Indie Disco XL. De jaarlijkse indie-hoogmis vlak voor kerst. Voor de prijs van een gemiddelde festivalsnack. Amen.

Pin only.