Home

Perfect Indie Disco XL

+ DJ St. Paul + Amber Arcades + Klangstof + Niek Nellen + Indie Popquiz

Club
Datum
za 22 dec 18
Open
20:30
Aanvang
21:00
Locatie
Gepresenteerd door
EKKO + Perfects.nl presenteren:

Een heuse indie eucharistie om het jaar ritueel af te sluiten.

Liefhebbers aller grachten verenigt u! Wij komen tezamen onder het sterrenblinken om het jaar ritueel af te sluiten in EKKO met een heuse indie eucharistie. De liturgie van vanavond belooft louter hoger sferen. 

Volgens Perfect Indie Disco heeft Amber Arcades het indie album van het jaar gemaakt en we zijn dan ook in de zevende hemel dat ze met haar band komt optreden. Onze favoriete wijze uit het zuid-oosten, Niek Nellen (AFTERPARTEES), verzorgt ook dit jaar weer de oudejaarsconference, een scherpe terugblik op de muziek van het jaar 2018. DJ St. Paul draait het licht uit en verzorgt in de vooravond een Indie Popquiz. Even geen vragen over Ed Sheeran dus. Niks mis met ‘the ginger fury’ (dank Noel Gallagher), maar brave popsterretjes hebben vanavond huisarrest. Eindelijk ook eens een (blitzkrieg) popquiz door een indie/rock ’n roll/new wave/britpop bril. En dat alles voor de prijs van een festival-burger. Call me by your name: Perfect Indie Disco XL!

What’s not to celebrate met Klangstof? Het viertal leek uit het niks te komen, bestormde opeens Coachella en speelde met Jagwar Ma, Miike Snow en The Flaming Lips – allemaal vaste klant in St. Pauls sets de afgelopen jaren. Na menig jaarlijst te hebben aangevoerd met Close Eyes To Exit, dook Klangstof vorig jaar de elektronische diepten in met EP Everest. En onlangs maakten ze ook nog doodleuk een remix voor Kevin Parker. De sterren schijnen niet alleen aan de hemel vannacht, want dit laatste overzees geïmporteerde cadeautje voor de line-up van de Perfect Indie Disco XL is er een met een gouden strik.

Tijdschema:
20:30 Deuren Open
21:00 DJ St. Paul
21:15 Indie Quiz
22:30 Oudejaarsconference Niek Nellen
22:45 Amber Arcades
23:30 Oliebollen
00:00 Klangstof

Vanaf 00.30 draait DJ St. Paul tot het licht uitgaat.

Pin only
18+