Home

An ode to Elliott Smith

+ Met Awkward i + Marien Dorleijn (Moss) + El Pino & The Volunteers e.a.

Concert
Datum
zo 20 okt 13
Open
16:00
Aanvang
16:30
Locatie
Gepresenteerd door
Perfect night out presents:

Een hele avond in het teken van een veel te vroeg overleden muzikant.

Tien jaar geleden overleed één van de meest bijzondere singer/songwriters die ooit op deze aarde heeft rondgelopen: Elliott Smith. Hij liet ons albums vol goudomrande liedjes na. Om zijn muziek te vieren en de liedjesschrijver weer tot leven te brengen wordt live door de beste muzikanten van Nederland een Perfect Elliott Smith gemaakt. Om precies te zijn door afvaardigingen van awkward i, Marien Dorleijn (Moss), Pien Feith, Roy Santiago, Color Reporters en El Pino & The Volunteers. Zij zullen hun favoriete nummers van Elliott Smith spelen. 

Perfect Night Out is er ook om te dansen tot sluit en te drinken tot vol. ‘s Avonds zullen DJ St Paul en Aux Tha Masterfader hun ideale set draaien. In het Ekko Café zullen enkele samenstellers van Perfects.nl hun favoriete muziek opzetten. Met andere woorden: Van 16:00 tot 23:00 komen de mooiste liedjes voorbij waarbij je stil wilt staan of van in de lucht wilt springen. Perfect Night Out is een initiatief van Perfects.nl in samenwerking met Ekko. 

Over het avondeten hoeft u zich ook geen zorgen te maken. Speciaal voor de aanwezigen hebben we namelijk de ‘Between The Bar-Hap’, een heerlijk andijvie/cashew/mozzarella stamppotje met jus en een bal gehakt (vega either/or vlees). Deze zal verkrijgbaar zijn tussen 18:00 en 20:30, en zal €8,- kosten. Reserveren is hiervoor niet nodig. Een heerlijk avondje uit dus!

Impressie van het schema (details volgen nog):

16:00 Open + De beste muziek van Perfects.nl
17:30 An Ode To Elliott Smith
19:30 Dansavond met DJ St Paul en Aux the Masterfader

In het café draaien Guuzbourg, Henneaux, Rich Ears & Mark van Everdinck

Entree: €8,00 na 19:30 uur gratis entree