Home

Personal Trainer + A Fungus + The Klittens

Concert
Datum
za 19 jun 21
Open
19:00
Aanvang
19:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Canshaker Pi, Pavement, Sports Team
Gepresenteerd door
Locatie: TivoliVredenburg (Ronda)

Amsterdams indie-collectief vol verrassingen tussen indie en garage

Dit concert is afgelast vanwege de maatregelen rondom de verspreiding van het coronavirus. Eerder was het verplaatst van zaterdag 6 februari 2021 naar woensdag 7 april 2021 en toen zaterdag 19 juni 2021. Helaas kan dit concert ook op die datum niet doorgaan op de manier zoals het oorspronkelijk bedacht is. Daarom is het concert nu definitief afgelast. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers. 

Dit constant veranderend Amsterdams indie-collectief komt voort uit Canshaker Pi, bevat leden van onder andere Pip Blom en Korfbal, en is spaarzaam wat betreft releases. Daar komt binnenkort verandering in: EP Gazebo komt in februari uit. Precies de goede timing voor deze show in TivoliVredenburg. Op eerste single Politics krijgen flat earthers er alvast van langs, terwijl classic The Industry klein en poppy begint met een schattige melodica en xylofoon, maar eindigt grauw, hard en overstuurd. Personal Trainer trekt de lijn tussen zachte pop en rammelende gitaren zelfs binnen losse nummers met een linie aan sterke muzikanten. En dat zal live niet anders of minder verrassend zijn. Ervaar het zelf in februari!

Indie-fuzz, Engels- en Duitstalige(!) post-punk en dansbare songs over oma’s: The Klittens zijn vijf DIY-muzikanten/meme queens die langzaam uit de underground kruipen. Met een UK tour, support slots voor Tacocat en SASAMI en Deliluh en sterke rammelshows in puntige zalen liggen ze al een tijdje onder onze radar. Don’t fuck with The Klittens.

Eerste dubbelaar Trace / Health van het Amsterdamse a fungus bevat zevenenhalve minuut aan noisy tienerrock zonder duidelijke richting. Maar soms zijn strakke, hakkelende ritmesecties, dissonante gitaarpartijen, chants en een muurtje aan noise om het af te leren gewoon alles waar je zin in hebt. a fungus nestelt zich snel en laat je niet los.