Home

Personal Trainer + I Believe In My Mess

Concert
Datum
vr 15 apr 22
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Canshaker Pi, Pavement, Sports Team
Gepresenteerd door
Locatie: De Nijverheid

Amsterdams indie-collectief vol verrassingen tussen indie en garage

Helaas hebben The Klittens hun optreden als support van Personal Trainer op de Nijverheid moeten afzeggen in verband met ziekte van een van de bandleden.

Dit is de verplaatste show van 8 december 2021 en 16 februari 2022. Let op: het concert vindt nu plaats op een nieuwe locatie: De Nijverheid.

Dit constant veranderend Amsterdams indie-collectief komt voort uit Canshaker Pi, bevat leden van onder andere Pip Blom en Korfbal, en is spaarzaam wat betreft releases. Daar is nu verandering in gebracht want EP Gazebo is uit. Op single Politics krijgen flat earthers er van langs, terwijl classic The Industry klein en poppy begint met een schattige melodica en xylofoon, maar eindigt grauw, hard en overstuurd. Personal Trainer trekt de lijn tussen zachte pop en rammelende gitaren zelfs binnen losse nummers met een linie aan sterke muzikanten. En dat zal live niet anders of minder verrassend zijn. 

Indie-fuzz, Engels- en Duitstalige(!) post-punk en dansbare songs over oma’s: The Klittens zijn vijf DIY-muzikanten/meme queens die langzaam uit de underground kruipen. Met een UK tour, support slots voor Tacocat en SASAMI en Deliluh en sterke rammelshows in puntige zalen liggen ze al een tijdje op onze radar. Op 15 oktober verschijnt de nieuwe single Canned Air. Ook dan geldt: don’t fuck with The Klittens.

Wees getuige van de eerste show van I Believe In My Mess, een duo dat in een parallel leven ook onderdeel uitmaakt van Scram C Baby. De twee Amsterdammers vermengen elektro met funk, dub en indie, en laten krautrock en psychedelica ook onderdeel uitmaken van het geheel. Het motto van hun eerste album (Do Unto Others, 2020)? ‘Do not do unto others what you would not want others to do unto you’. Vanavond dus de allereerste live-vertolking ooit!

*Dit concert is uitverkocht. Let op: tickets die niet via de officiële verkoopkanalen van EKKO zijn gekocht, geven geen garantie op toegang tot dit concert. Kijk hier voor meer informatie over verkoop via derden.