Home

Talk Show + Wodan Boys + NO BRAINS

+ PHONO (Record Store Day Afterparty)

Concert
Datum
za 23 apr 22
Open
19:30
Aanvang
20:00
Locatie
Gepresenteerd door
EKKO & Plato presenteren:

De officiële afterparty van de dag waarop we muziek en nieuwe releases samen vieren.

Line-up:
– Talk Show
– Wodan Boys
– NO BRAINS

Op zaterdag 23 april is het weer Record Store Day, de dag waarop de liefde voor muziek in het algemeen en vinyl in het bijzonder wordt gevierd in talloze onafhankelijke platenzaken. Plato & EKKO organiseren ook dit jaar weer de afterparty met een avondvullend programma.

Het Londense Talk Show maakt een mix tussen post-punk, dreampop en elektronica. Fastloud en stomping zijn de eclectische tracks van het viertal dat punk in de kern blijft, maar zich niet laat beperken door grenzen van het genre in aflevering. 3voor12 bekroonde Talk Show nog tot nummer 1 van de afgelopen London Calling, en op PHONO ga je die belofte waargemaakt zien worden. Luister maar eens naar die wervelstorm van een nieuwe single: Underworld.

Vlijmscherpe, gevatte tracks in het garagepunk-genre: Wodan Boys is de nieuwe Haagse incarnatie van voormalig leden uit Taymir en Soul Sister Dance Revolution. High Energy Loudmouth Rock Music noemen ze het zelf, en dat krijg je live ook precies in die vorm voor je kiezen. Pijlsnel, lollig en imponerend was het viertal al op Left of the Dial, London Calling en Eurosonic Noorderslag, nu zie je ze deze avond met hun eerste Utrechtse show in EKKO. See you later, Weekend Alligators!

Bij NO BRAINS weet je binnen 2 seconden waar je aan toe bent: keiharde, distorted, volle gas punk. In een post-lockdown samenleving zie je het talent overal omhoog schieten, en daarmee ook de stem van een nieuwe, jonge generatie. Een generatie die dingen anders wil aanpakken, maar ook weer keihard wil rellen na jaren stilzitten. Die wisselwerking hoor je uitstekend gevat worden op de eerste EP van NO BRAINS (2021) op Plato Utrecht Records. Matje in de nek en gáán!

Tussen de bands hoor je DJ Hans Vrijmoed de scherpste selecties in de pop- en gitaargenres draaien. Voor nu: proost op nieuwe muziek en mooi vinyl, tot op PHONO!