Home

Phosphorescent

+ Support

Datum
za 20 nov 10
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
FOLK

Het concert van Phosphorescent in EKKO is helaas afgelast i.v.m. een ingelaste show op Crossing Border. Ondanks dat Phosphorescent graag naar Utrecht wilde komen wilden ze deze kans niet laten liggen. Op het festival delen ze het podium met o.a. Spoon & The National, waarmee ze de rest van de Europese tour ook touren.

Heb je al een kaartje gekocht via de website?
Je hoeft geen actie te ondernemen, je geld wordt automatisch teruggestort door Paylogic. Dit kan een aantal werkdagen duren.

Heb je een kaartje gekocht via Plato of hier aan de kassa?
Stuur je kaartje naar ons op t.a.v. Sandra met je gegevens en bankrekeningnummer. Je geld wordt dan zsm terug gestort.

Phosphorescent, a.k.a Matthew Houck, begrijpt nog steeds niet hoe het schrijven van liedjes in z’n werk gaat. Dat maakt ons ook helemaal niet uit, als het maar fijn wegluistert. En dat doen de kleine liedjes over mooie meisjes, woeste natuur en persoonlijke strubbelingen. Hoewel de postmoderne singer-songwriter dikwijls soloconcerten geeft, staat hij vanavond toch echt met vijf New Yorkse makkers op het podium. Rasmuzikanten die de dromerige en melodieuze americana met af en toe een lik country en western naar een hoger plan brengen. Tussen alle uitverkochte concerten in Brussel, Parijs en Londen komt gans Phosphorescent dus ook nog even naar Utrecht. Dat belooft weer veel goeds voor deze herfst!