Home

Pierre et les Optimistes

+ ​​​​​​​Sunshine’s Got The Blues

Concert
Datum
vr 20 sep 19
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
La Caravane Passe, Paolo Conte, Room Eleven
Gepresenteerd door
Album Release

Nog langer in de zomersferen met Utrechts gypsy-jazzcombo.

Met een kan sangria of een fles rosé op een kerkpleintje met alleen een gigantische kerk en een piepkleine bistro. Fanatieke chansonniers en jazzcombo’s die marathonshifts maken om die zomersfeer erin te houden. De vakantie is haast voorbij, maar waarom blijven we niet nog een maand langer in die sferen verkeren? Dan brengt het Utrechtse Pierre et les Optimistes haar nieuwe plaat uit in EKKO. Een plaat vol vrolijke, energieke en nostalgische jazz, gypsy en traditional swing. We verplaatsen de Oudegracht swing naar de Weerd en het gaat weer net zo druk en zomers worden als hun vorige bezoek!

Sunshine’s Got The Blues is een kleurrijk duo, bestaande uit een stem (Bahghi Yemane) en een contrabas (Vincent Arp). Hun verhalen vertellen ze middels groovy baslijnen, warme melodieën en woorden die recht uit het hart komen. 
 

Kom vooraf gezellig eten in het EKKO eetcafé!
Elke drie maanden staat er weer iets nieuws op ons menu. Vlees, vis, vega(n); altijd voor elk wat wils, met groente in de hoofdrol. Daarnaast is de plantaardige Beyond Burger een heerlijke vaste prik op ons menu. Kom je gezellig eten? Handig om even te reserveren via EKKO.nl/cafe. Smakelijk!

Pin only
If merch, cash only